Αναζήτηση

Αλεσμένος Καφές Espresso για Παραδοσιακή Καφετιέρα - Μείγμα Arabica 250 gr CellinI

Κατασκευαστής: Cellini
Premium Espresso 100% Arabica - Εκλεκτό χαρμάνι για αυθεντικό ιταλικό espresso στο σπίτι με πλούσια κρέμα & άρωμα κακάο.
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 720
SKU: MACINATOespresso250GR
Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
9,90 €
i h

BOX NOW

Δυνατότητα αποστολής με BoxNow: 2,50 €
Ship to
*
*
Τρόπος αποστολής
Όνομα
Εκτιμώμενη παράδοση
Τιμή
Δεν υπάρχουν πληροφορίες

Ο Premium Caffè Macinato Espresso είναι ένα εκλεκτό χαρμάνι καφέ 100% Arabica, ειδικά σχεδιασμένο για την παραδοσιακή καφετιέρα Moka.

Αυτό το μοναδικό μείγμα αναδεικνύει μια εκλεπτυσμένη γεύση ακόμη και χωρίς ζάχαρη, συνδυάζοντας αρμονικά την ευχάριστη οξύτητα του "Βραζιλιάνικου" καφέ, την απαλή γεύση του καφέ με προέλευση την "Costa Rica" και τη διακριτική γλυκύτητα των καλύτερων Κολομβιανών ποικιλιών.

Με μεσαίο καβούρδισμα και λεπτή άλεση, προσφέρει ισορροπημένη γεύση με αρώματα πικρού κακάο και δημητριακών. Η πλούσια κρέμα του και το γλυκό άρωμα εγγυώνται μια αυθεντική εμπειρία espresso στο σπίτι σας, όπως ακριβώς στο καφέ.

Η προσεκτική επιλογή των ποικιλιών που συνθέτουν το χαρμάνι μας και η παραδοσιακή διαδικασία αργού καβουρδίσματος διασφαλίζουν μια μοναδική και αξέχαστη γεύση. Ο καφές είναι συσκευασμένος σε προστατευτική ατμόσφαιρα για τη διατήρηση της φρεσκάδας του. Διατίθεται σε συσκευασία των 250g.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά :

Επίπεδο έντασης: 8

Μίγμα αλεσμένου καβουρδισμένου καφέ συσκευασμένο σε κενό μέσα σε μεταλλικό δοχείο.

Φυλάσσεται μακριά από φως και θερμότητα.

Παράγεται και συσκευάζεται στην Ιταλία από την EKAF S.p.A.

Προέλευση του καφέ: εκτός ΕΕ

Καθαρό βάρος συσκευασίας 250gr

Πώς να φτιάξετε τέλειο καφέ με μόκα

Ο καφές με ένα μπρίκι moka είναι μια τέχνη και μια ιεροτελεστία για πολλούς Ιταλούς και η παρασκευή του είναι πολύ απλή, αλλά είναι σημαντικό να ακολουθήσετε ορισμένες προφυλάξεις. Υπάρχουν πολλά moka pots στην αγορά με διαφορετικά σχήματα και στυλ, αλλά το πιο συνηθισμένο έχει σχήμα κλεψύδρας.

Το πιο κοινό δοχείο moka έχει τρία κύρια εξαρτήματα: τον λέβητα, το αφαιρούμενο φίλτρο χοάνης και την επάνω κανάτα ή συλλέκτη, εξοπλισμένο με ένα δεύτερο φίλτρο που συγκρατείται στη θέση του από μια ελαστική φλάντζα.

Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το δεύτερο φίλτρο και η φλάντζα δεν έχουν φθαρεί, γι' αυτό σας συνιστούμε να τα αλλάζετε περιοδικά εάν θέλετε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε καλό καφέ.

Τα πρώτα σημάδια για να καταλάβεις αν ετοιμάζεις έναν καλό καφέ είναι το άρωμα που αναδίδει, πολύ σημαντικό είναι το χρώμα που αρχικά θα πρέπει να είναι πολύ πιο σκούρο και μετά να τείνει στο ανοιχτότερο καφέ χρώμα του φουντουκιού.

Το μυστικό για να απολαύσετε εξαιρετικό καφέ είναι να χρησιμοποιείτε καλό αλεσμένο καφέ όπως Prestigio 100% Arabica, Bio-Organic, Crema Aroma και Classico.